Jag vet inte riktigt om det här med köksinredning är min grej. Det är så att jag åt lunch med Lisa för ett tag sen och de var riktigt trevligt. Men hon satt och snackade om hur hon skulle göra om köket och ville ha mitt råd när det kommer till köksinredning och jag vet inte riktigt om jag är rätt man för att ge bra råd gällande köksinredning. Det är ju så att jag kanske inte har den bästa smaken i världen eller snarare att jag tycker inte att de spelar nån roll alls. Så vi får se vad som kommer hända när jag hon väl ska köpa om hon kommer fråga mig innan hon köper sin köksinredning. Det finns ju som sagt en hel del att välja mellan så jag vet inte varför det ska vara så svårt för folk att välja vad de ska köpa för något. Det är ju bara att sälja de om man nu inte gillar de man har köpt efter ett tag? svårare än så är det ju inte.