Jag har av någon outgrundlig anledning gått upp alldeles absurt mycket i vikt de senaste månaderna. Det här mycket märkligt och jag fattar allvarligt talat ingenting då jag faktiskt inte äter annorlunda alls och jag rör mig varken mer eller mindre än jag brukar. Den enda förklaring måste vara att min ämnesomsättning är ställda på ända av någon anledning. Kanske är det bukspottkörteln (för det är väl den som styr ämnesomsättningen?) som strular. Jag ska hur som helst ta upp det här med min läkare innan det blir värre och jag slutar som Gilbert Grapes mamma, vilket inte vore något hit direkt. Oavsett vad det beror på så kommer det nog ta ett tag att komma tillbaks till min matchvikt igen (om jag någonsin gör det). Därför behöver jag blandad annat skaffa lite nya möbler som är anpassade efter min nya kropp och dess vikt. Rejälare grejer med andra ord. Det bästa vore också ifall jag kunde köpa dessa prylar online, bara klicka här och få sakerna hemskickade liksom. I nuläget orkar jag nämligen inte med att springa omkring i butiker och dylikt.