Jag tycker att det vore trevligt att ha ett par riktiga golfskor på mig när jag spelar golf så därför ska jag nog köpa ett par golfskor till mig själv och just nu kollar jag på golfskor på nätet och jag har hittat flera skor som är snygga och som jag kan tänka mig att köpa. Det är väldigt roligt att spela golf och alla som inte har provat på borde göra det tycker jag. Mitt golfintresse växer med åren och det är ju också så att man tycker att det är roligare att spela när man blir duktigare också och det tar ju ett litet tag att bli bra på golf har jag märkt och jag är väl ingen naturbegåvning direkt men nu börjar jag i alla fall bli lite bättre och det är ju roligt. Nu när jag har köpt nya golfskor så kommer jag säkert att bli ännu bättre också. En av mina vänner har också pratat sig varm för custom fitting som han själv testat och som han tyckte hjälpte jättemycket så vi får väl se om det kan vara något för mig också. Att få hjälp av ett riktigt proffs med sving och utrustning och så skulle kanske inte vara helt fel.